Ann Schiltz

 

Over mij als healer.

 

Door, of is het dankzij, diepgaande veranderingen in mijn leven en het verlies van mijn geliefde door kanker, heb ik de tijd genomen om mij helemaal onder te laten dompelen. Eerst in de vorm van naar binnen keren, mediteren en rust vinden, stilte, om mijn rouwproces volledig te kunnen "beleven". 

Om nadien de opleiding Energie werk en Bewust Zijn,  " Healing Science" aan te vatten, een drie jaar durende opleiding volgens de gekende Barbara Ann Brennan methode,  gevolgd door de cursus energetische anatomie.

Ik ben al enkele jaren bezig met "jou" je "ziel", met gezondheid, welzijn en groei zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel als energetisch vlak.

Het voelt aan als thuis komen. Er staan, om anderen te helpen blokkades op te ruimen, om tot Bewust Zijn te kunnen komen, je hart te voelen en vooral toe te laten om te voelen, om te Zijn. Om je chakra's optimaal te houden, zodat je energie kan stromen. Om weer liefde te voelen, niet de liefde die voorbij fladdert maar de liefde die diep van binnen genesteld is en veel meer aandacht verdiend.